Geld lenen kost geld

BNP Paribas stopt per direct met consumptief krediet

BNP Paribas stopt per direct met consumptief krediet

26 juli 2024

BNP Paribas is een belangrijke geldverstrekker waar Krediet.nl al jaren mee samenwerkt. Aan die samenwerking komt nu helaas een einde. De bank stopt met kredietverlening aan consumenten en sluit vanaf 25 juli al geen nieuwe leningen meer af. Jammer voor senioren die bij BNP Paribas geld wilden lenen. Vraag ons waar je nu nog terecht kan.

Bij Krediet.nl kon je altijd prima een persoonlijke lening afsluiten bij BNP Paribas. Het mooie was dat ook senioren daarvoor bij ons aan konden kloppen. Tot je 78e was geld lenen bij BNP Paribas mogelijk, zolang je financiële situatie gezond genoeg was en je de lening voor je 81e weer had afgelost. 

Seniorenlening van Qander

Ondanks het verdwijnen van BNP Paribas hebben senioren bij Krediet toch nog mogelijkheden om geld te lenen. Want ook Qander biedt een seniorenlening aan. Hun seniorenlening heeft zelfs een wat ruimere leeftijdgrens. Je kunt hem afsluiten als je tussen 70 en 80 jaar oud bent. Ook de eindleeftijd ligt bij Qander hoger: de lening moet voor je 85e jaar zijn afgelost.

Alternatief voor BNP Paribas lening

Heb je nog een persoonlijke lening of seniorenlening bij BNP Paribas? Dan heeft hun besluit om te stoppen geen gevolgen voor jou. Je lening blijft gewoon doorlopen en er wijzigt niets aan de rente of de looptijd. Wil je tussentijds extra aflossen? Dat kan gewoon nog steeds en dat is bovendien boetevrij. Maar de lening verhogen kan niet meer. Wil je extra geld lenen boven op je bestaande BNP-krediet? Vraag Krediet.nl dan om een goed alternatief.

Krediet.nl werkt met meerdere geldverstrekkers

Want alternatieven om te lenen zijn er nog zeker. Wij vinden het jammer dat ons aanbod voorlopig kleiner is geworden, maar er zijn nog genoeg andere kredietverstrekkers met wie we zaken doen. Dit zijn gerenommeerde banken die verantwoord en veilig lenen hoog in het vaandel hebben staan. We doen ons best om je te helpen bij het verwezenlijken van je dromen en gaan voor jou op zoek naar een lening die past bij je leendoel. Een lening met een lage rente en gunstige voorwaarden.

Vraag een offerte aan

Loopt je lening bij BNP Paribas en heb je vragen over het beëindigen van hun kredietverstrekking? Leg die vragen dan gerust aan ons voor. Stap je liever over naar een andere geldverstrekker? Dan zitten we weer voor je klaar om je te adviseren en een nieuwe gunstige lening voor je te zoeken. Vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan bij Krediet.nl. We sturen je een mooi aanbod en bellen je voor een persoonlijke adviesgesprek.

Geschreven door:
  • Danny Lindeman
  • Senior Kredietspecialist
Jongeren te optimistisch over hun leenmogelijkheden
Jongeren te optimistisch over hun leenmogelijkheden 3 september 2024 | Danny Lindeman
Recreatiewoning minder aantrekkelijk door nieuwe belastingwetgeving
Liever een camper dan een recreatiewoning? 26 augustus 2024 | Danny Lindeman
Financieel verantwoordelijk zijn, moet je leren
Financieel verantwoordelijk zijn, moet je leren 22 juli 2024 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1379 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Snelle afhandeling, en de dame (Natasja Schipper) waar ik contact mee heb gehad echt super vriendelijk

Grietje 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Goede uitleg en advies

Chris 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen